Biomass heating devices and environmental machines

Muutoksia yritysjohdossa

TIEDOTE MUUTOKSIA YRITYSJOHDOSSA

Kesäkuun alussa Veljekset Ala-Talkkari Oy:n yritysjohdossa tapahtui muutoksia. Yrityksen pitkäaikainen ja arvostettu toimitusjohtaja yrittäjäneuvos Antti Alatalkkari siirtyi toimitusjohtajan paikalta sivuun. Ilolla ilmoitamme, että perheyrityksen kolmannen polven yrittäjä Mikko Alatalkkari astui toimitusjohtajan saappaisiin 1.6.2024 alkaen.

Antti Alatalkkari on ollut mukana perheyrityksen toiminnassa käytännössä lapsesta saakka ja toimi toimitusjohtajan roolissa menestyksekkäästi yli 40 vuotta. Antti ei malta jäädä kokonaan eläkkeelle, vaan jatkaa yrityksen taustalla hallituksen puheenjohtajana sekä jakaa arvokasta tietotaitoa ja tukee sujuvaa siirtymää uuden toimitusjohtajan johdolla.

Perheyrityksessämme arvostetaan perinteitä, yhteisöllisyyttä ja kestävää kehitystä. Uskon vahvasti, että Mikko jatkaa uutena toimitusjohtajana näiden arvojen vaalimista, mutta tuo tuoreita ideoita ja vie yrityksen menestyksekkäästi kohti tulevaisuutta” kertoo Antti.

Toimitusjohtajaksi nimetty Mikko Alatalkkari on myös kasvanut perheyrityksen parissa 1990-luvun alusta saakka ja hänellä on vahva ymmärrys yrityksen liiketoiminnasta sekä vankka kokemus alalta. Mikolla on intohimoa jatkaa perheyrityksen tarinaa, mutta rohkeutta kohdata myös haasteet.

Olen päässyt tekemään monia eri työvaiheita sekä samalla nähnyt, miten yritys on kehittynyt ja muuttunut vuosien saatossa. Kehityksen tae on ollut koko elinkaaren ajan osaava henkilökunta. Yhdessä yrityksenä varmistamme, että Veljekset Ala-Talkkari Oy jatkaa vahvana ja luotettavana yrityksenä” kertoo Mikko.

Lisätietoa:

Antti Alatalkkari
Hallituksen puheenjohtaja
+358 500 661 590
antti.ala-talkkari@ala-talkkari.fi

Milja Ala-Talkkari

View more posts from this author

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *