Ala-Talkkarin­ 2-torviset­ V-lumilingot

Ala-Talkkarin 2-torviset V-lumilingot

Hankkija_rgb

AT 231

traktorin lumilinko

AT-231 on 45-90 Hv traktoreihin suunniteltu edullinen ja suosittu peruslinko, jota on valmistettu jo yli 15000 kappaletta. Lingon runkorakenne on vahva ja siipikulma optimaalinen. AT-231 -mallissa on markkinoiden parhaat nuoskalumiominaisuudet kokoluokkaansa nähden. Linkoon on saatavilla lisävarusteena hydrauliset lumiluukut.

Kuvia AT 231 lumilingosta:

AT 231 lumilingon mittakuva:

lumilinko mittakuva

AT 251 2G

Kuvan linko lisävarusteilla

AT-251 2G on vuonna 2018 kokonaan uudistunut linkomalli, joka soveltuu erityisesti traktoreihin kokoluokassa 70-110 Hv. Lingossa on uutuutena epäsymmetrinen runkorakenne, jossa siipien avautumiskulma on optimoitu siten että lumi liukuu kitaan mahdollisimman tehokkaasti.

Lingossa on tehokas kahdeksalla heilurilavalla varustettu syöttömekanismi, sekä hiljainen ja polttoainetaloudellinen kiinteälapainen heittosiivikko. Hydrauliset lumiluukut ovat yläreunastaan saranoidut, joten lumisuihkua voi ohjailla luukkujen asentoa muuttamalla.

AT-251 2G-mallissa on vakiovarusteena verkkoterät ja niiden päällä erillinen kulutusteräksestä valmistettu pintaterä. Pintaterä estää lumen valumisen verkkoterän läpi, jättäen kuitenkin työjäljen sopivan karheaksi. Takaterä on pulttikiinnitteinen. Lisävarusteena on saatavilla pyörävarustus sekä siipeen kiinnitettävä vallileikkuri.

Toimitus sisältää vapaakytkimellisen nivelakselin.

Kuvia AT 251 2G lumilingosta:

AT 251 2G lumilingon mittakuva:

AT 251 V 2G

alennusvaihde lumilinko

AT-251 V 2G on täysin uusi alennusvaihteellinen linkomalli 90-150 Hv teholuokkaan. Nimestään huolimatta V-malli on suoravetoista sisarmalliaan huomattavasti massiivisempi. Korkeampi runkorakenne ja metrin halkaisijalla oleva heittosiivikko takaa sen, että linko toimii tehokkaasti paksussakin lumihangessa. Lingon vakio työleveys on 2,5 metriä ja lisävarusteena saatavilla levikesiivillä työleveys voidaan kasvattaa 2,75 metriin.

Lingossa on kattava vakiovarustus, kuten yläreunastaan saranoidut ja lumen ohjailemisen mahdollistavat hydrauliset lumiluukut, lumen tarttumista estävät muovipinnoitetut siivet, pulttikiinnitteinen takaterä sekä siivissä hyvin kulutusta kestävät tuplaverkkoterät luistolevyllä.

AT-251 V 2G-mallissa on laadukas ja järeä alennusvaihde. Alennusvaihteellinen linko mahdollistaa suurten lumimassojen raivauksen pienellä traktoriteholla. Vaihteellinen linko on myös huomattavasti polttoainetaloudellisempi vaihtoehto kuin suoravetoinen linko.

Toimitus sisältää vapaakytkimellisen nivelakselin.

Kuvia AT 251 V 2G lumilingosta:

AT 251 V 2G lumilingon mittakuva:

 

Lue/lataa tästä Lumilingot ja hiekoittimet-esite 2021-2022: