Työpaikat


HAKUOHJEET

Tällä hetkellä meillä on avoimia työpaikkoja suunnittelijoille, koneistajille ja teollisuusmaalarille. Tutustu alapuolelta näihin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työpaikkaan, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. 

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa.


HAEMME KONEISTAJIA

Haemme lisää koneistajia alihankintakoneistamon puolelle. Työskentelet kasvavassa ja kehittyvässä alihankintakoneistamossamme, jonka konekanta on automatisoitu ja moderni.

Toivomme sinulta:

 • CNC-sorvin käyttökokemusta
 • Kuvanluku- ja mittaustaitoa
 • Valmiutta vuorotyöhön
 • Motivaatiota ja hyvää asennetta
 • Kokemus Fanuc -ohjauksesta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle: 

 • Asianmukaisen ja toimivan työympäristön
 • Mukavan työporukan ja mahdollisuuden kehittyä työssä
 • Kattavat työsuhde-edut

Työsuhde tehdään sinulle sopivaksi, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

 • Lisätietoja työtehtävästä saat arkipäivisin Antti Juutilta 050 3476646 tai sähköpostitse osoitteesta antti.juuti@ala-talkkari.fi

HAEMME INSINÖÖREJÄ

Etsimme Junior- tason insinöörejä suunnitteluun, tuotannonohjaukseen ja muihin teknisiin toimihenkilötehtäviin. Työtehtävät sopivat opintojen loppuvaiheessa olevalle tai muutaman vuoden kokemusta keränneelle teknisen alan kasvavalle osaajalle.

1.TUOTANNONSUUNNITTELIJA ALIHANKINTAKONEISTAMOON:

Tämä on uusi rooli, jossa osallistut alihankintakoneistamomme tuotannonsuunnittelun tehtäviin. Työnkuvaan kuuluu saapuvien tilausten käsitteleminen, hintojen tarkistaminen, toimitusaikojen ja raaka-aineiden seuranta sekä nimikkeiden ylläpitäminen.

Odotamme sinulta koneistuskuvien lukutaitoa, tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemusta ja tietoteknisiä perustaitoja sekä englannin kielen kirjallista osaamista. Työtehtävä ei vaadi koneistusosaamista, mutta valmistusteknillinen näkemys on hyödyksi.

2.MEKANIIKKASUUNNITTELIJA:

Etsimme lisää tekijöitä suunnitteluyksikkömme tiimiin. Mekaniikkasuunnittelijana toimit mekaanisen ja projektisuunnittelun tehtävissä. Työnkuvaan sisältyy myös myynnin ja markkinoinnin teknisenä tukena toimiminen.

Käytössämme on Solid Edge -ohjelmisto, mutta arvostamme kaikkea käyttökokemusta 3D -suunnitteluohjelmistoista sekä  halua laadukkaiden teknisten asiakirjojen muodostamiseen. Aiempi kokemustausta teräsrakenne-/mekaniikan suunnittelusta on hyödyksi työtehtävässä. Odotamme sinun olevan tarkka, asiakaspalvelukykyinen ja omaat yleisen teknisen kiinnostuksen sekä suomen kielen lisäksi kirjallisen ja suullisen englannin. Teamcenter- tai tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus on eduksi.

 • Lisätietoja työtehtävistä voi tiedustella arkisin Milja Ala-Talkkarilta 0505287844 tai milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi
 • Rekrytointikonsultti osallistuu haastatteluihin

HAEMME TEOLLISUUSMAALARIA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen oppimishaluista tekijää teollisuusmaalarin tehtävään. Työnkuvaan kuuluu maalaus märkämaalein korkeapaineruiskulla omassa maalaamossa sekä muita pintakäsittelytöitä. Ripustaminen, pesu ja valmiiden laitteiden purkaminen maalauslinjastolta ovat osa oheistöitä. Työskentelet yhdessä toisen maalarin kanssa jakaen työtehtävät.

Millaista työntekijää etsimme?

Etsimämme henkilö voi olla joko kokenut konkari, vastavalmistunut tekijä tai alanvaihtaja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta teollisuusmaalauksesta, sillä perehdytämme ja opastamme sinut työtehtävään. Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Kiinnostusta teollisuusmaalaukseen
 • Tarkkuutta ja huolellisuutta
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Reipasta asennetta

Lisätietoja työtehtävästä saat arkipäivisin Matti Hakalalta 050 5533186 tai sähköpostitse matti.hakala@ala-talkkari.fi. 


AVOIN HAKEMUS

 Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi.