Työpaikat


AVOIMET TYÖPAIKAT & HAKUOHJEET
(päivitetty 01.09.2023)

Etsimme parhaillaan metallialan CNC-koneistajia sekä toimihenkilöpuolella työnjohtajaa alihankintakoneistamoon.

Tutustu alapuolelta tarkemmin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työtehtävään, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Jokaisessa avoimessa työtehtävässä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä työssä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Joustavana ja luotettavana työnantajana tarjoamme erilaisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Meillä on mukava työporukka ja tarjolla on monipuolisia työsuhde-etuja mm. laajat terveydenhuoltopalvelut ja tukea vapaa-ajan liikuntaan.


1. HAEMME TYÖNJOHTAJAA ALIHANKINTAKONEISTAMOON 

Etsimme alihankintakoneistamoon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kehittyvän koneistamomme konekanta on automatisoitu sekä moderni. Alihankintakoneistamomme asiakaskunta muodostuu kone- ja laitevalmistajista sekä liikkuvien työkoneiden valmistajista.

Millainen työtehtävä on?

Työskentelet toisen työnjohtajan kanssa kasvavan ja kehittyvän alihankintakoneistamon työnjohdossa. Työnjohtajana varmistat koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, avustat tarvittaessa asetusten teossa sekä osallistut menetelmäsuunnitteluun. Työnkuva muodostuu tarkemmin osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Työskentelet päivävuorossa, mutta toivomme valmiutta limittäiseen vuorotyöhön. 

Millaista työnjohtajaa etsimme?

Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Työtehtävä edellyttää:

  • Reipasta ja joustavaa asennetta
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemusta
  • Aikaisempaa esihenkilökokemusta tai teknistä koulutusta

Koneistus- sekä CAM- ja Fanuc-osaaminen sekä kokemus konepajaympäristöstä katsotaan eduksi

Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja saat arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050 5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi.


 2. HAEMME CNC-KONEISTAJIA

Työskentelet alihankintakoneistamossamme koneistajan työtehtävissä. Kasvavan ja kehittyvän koneistamon konekanta on automatisoitu ja moderni. 

Toivomme sinulta:

  • CNC-sorvin käyttökokemusta
  • Kuvanluku- ja mittaustaitoa
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Motivaatiota ja hyvää asennetta

Työsuhde tehdään sinulle sopivaksi, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


 

AVOIN HAKEMUS

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi