Työpaikat


AVOIMET TYÖPAIKAT & HAKUOHJEET
(päivitetty 9.3.2023)

Vuodestamme on tulossa työntäyteinen ja tarvitsemme kasvavan kysynnän tueksi lisää tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Etsimme parhaillaan metallialan CNC-koneistajia sekä laite- ja huoltoasentajaa. Toimihenkilöpuolella etsimme koneistamoon työnjohtajaa.

Tutustu alapuolelta tarkemmin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työtehtävään, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Jokaisessa avoimessa työtehtävässä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä työssä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Joustavana ja luotettavana työnantajana tarjoamme erilaisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Meillä on mukava työporukka ja tarjolla on monipuolisia työsuhde-etuja mm. laajat terveydenhuoltopalvelut ja tukea vapaa-ajan liikuntaan.


 1. HAEMME TYÖNJOHTAJAA ALIHANKINTAKONEISTAMOON 

Etsimme alihankintakoneistamoon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.  Kehittyvän koneistamomme konekanta on automatisoitu sekä moderni. Alihankintakoneistamomme asiakaskunta muodostuu kone- ja laitevalmistajista sekä liikkuvien työkoneiden valmistajista.

Millainen työtehtävä on?

Työskentelet toisen työnjohtajan kanssa kasvavan ja kehittyvän alihankintakoneistamon työnjohdossa. Työnjohtajana varmistat koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, avustat tarvittaessa asetusten teossa sekä osallistut menetelmäsuunnitteluun. Työnkuva muodostuu tarkemmin osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Työskentelet päivävuorossa, mutta toivomme valmiutta limittäiseen vuorotyöhön. 

Millaista työnjohtajaa etsimme?

Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Työtehtävä edellyttää:

  • Reipasta ja joustavaa asennetta
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemusta
  • Kokemusta konepajaympäristöstä

Koneistus- sekä CAM- ja Fanuc-osaaminen katsotaan eduksi

Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja saat arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050 5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi.


 2. HAEMME CNC-KONEISTAJIA

Työskentelet alihankintakoneistamossamme koneistajan työtehtävissä. Kasvavan ja kehittyvän koneistamon konekanta on automatisoitu ja moderni. 

Toivomme sinulta:

  • CNC-sorvin käyttökokemusta
  • Kuvanluku- ja mittaustaitoa
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Motivaatiota ja hyvää asennetta

Työsuhde tehdään sinulle sopivaksi, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


3. HAEMME LAITE- JA HUOLTOASENTAJAA

Etsimme laite- ja huoltoasentajaa valmistamiemme laitteiden asennus- ja huoltotehtäviin. Työ suoritetaan pääsääntöisesti asiakkaan luona kotimaassa sekä toisinaan ulkomailla. Työpäivät ovat vaihtelevia ja toimit työtehtävässä itsenäisesti, mutta myös työparin kanssa.

Millaista laite- ja huoltoasentajaa etsimme?

Voit olla kokeneempi konkari, urasi alkupuolella oleva tekijä tai huolto-/asennuspalveluja tarjoava toimija, kunhan sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asentajan töistä tai vianhausta sekä metallialan tuntemista ja yleistä teknistä tietämystä.

Olemme myös avoimia pitkäaikaiselle huolto- ja asennuspalvelun yhteistyölle. Ilmoitathan, mikäli olet huolto- ja asennuspalvelujen tarjoaja ja sinulla olisi kiinnostusta työsuhteen sijaan ostopalvelusopimuksen tekemiseen.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


AVOIN HAKEMUS

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi