Työpaikat


AVOIMET TYÖPAIKAT & HAKUOHJEET
(päivitetty 12.01.2024)

Etsimme parhaillaan CNC-koneistajia.

Tutustu alapuolelta tarkemmin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työtehtävään, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Avoimissa työtehtävässä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä työssä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Joustavana ja luotettavana työnantajana tarjoamme erilaisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Meillä on mukava työporukka ja tarjolla on monipuolisia työsuhde-etuja mm. laajat terveydenhuoltopalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä tukea vapaa-ajan liikuntaan.


1. HAEMME CNC-KONEISTAJIA

Työskentelet alihankintakoneistamossa koneistajan työtehtävissä. Tarkempi työnkuva katsotaan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Iltavuoro tehdään nelipäiväisenä maanantai-torstai (10 h/pv) ja perjantai on vapaa. Kehittyvän koneistamon konekanta on moderni ja automaatioon on panostettu. 

Toivomme sinulta:

  • CNC-sorvin käyttökokemusta
  • Kuvanluku- ja mittaustaitoa
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Motivaatiota ja hyvää asennetta

Työsuhde tehdään sinulle sopivaksi, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


 

AVOIN HAKEMUS

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi