Työpaikat


AVOIMET TYÖPAIKAT & HAKUOHJEET

Tarvitsemme kasvavan kysynnän tueksi lisää tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Etsimme parhaillaan metallialan CNC-koneistajia sekä laite- ja huoltoasentajaa. Toimihenkilöpuolella on  työnjohtajan paikka auki.

Tutustu alapuolelta tarkemmin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työtehtävään, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Jokaisessa avoimessa työtehtävässä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä työssä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa. Käsittelemme hakemuksia mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Tarjoamme asianmukaisen sekä toimivan työympäristön, monipuolisia työsuhde-etuja unohtamatta. Meillä on mukava työporukka ja mahdollisuus kehittyä työssä.


 1.HAEMME TYÖNJOHTAJAA ALIHANKINTAKONEISTAMOON 

Etsimme alihankintakoneistamoon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.  Kasvavan ja kehittyvän koneistamomme konekanta on automatisoitu sekä moderni. Alihankintakoneistamomme asiakaskunta muodostuu kone- ja laitevalmistajista sekä liikkuvien työkoneiden valmistajista.

Millainen työtehtävä on?

Työskentelet toisen työnjohtajan kanssa kasvavan ja kehittyvän alihankintakoneistamon työnjohdossa. Työnjohtajana varmistat koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, teet tarvittaessa asetuksia sekä osallistut menetelmäsuunnitteluun. Työnkuva muodostuu tarkemmin osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Työskentelet päivävuorossa, mutta toivomme valmiutta vuorotyöhön (”limittäinen”).

Millaista työnjohtajaa etsimme?

Työtehtävä sopii myös koneistajalle, joka haluaisi edetä urallaan työnjohtajaksi. Työtehtävä edellyttää koneistuskokemusta, piirustusten lukutaitoa sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Katsomme tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemuksen sekä CAM- ja Fanuc-osaamisen eduksi, mutta ei välttämätön. Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. 

Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja saat arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050 5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi.


 2. HAEMME CNC-koneistajia

Työskentelet kasvavassa ja kehittyvässä alihankintakoneistamossamme koneistajan työtehtävissä. Koneistamon konekanta on automatisoitu ja moderni.

Toivomme sinulta:

  • CNC-sorvin käyttökokemusta
  • Kuvanluku- ja mittaustaitoa
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Motivaatiota ja hyvää asennetta
  • Kokemus Fanuc -ohjauksesta katsotaan eduksi

Työsuhde tehdään sinulle sopivaksi, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


 3. HAEMME LAITE- JA HUOLTOASENTAJAA  

Etsimme laite- ja huoltoasentajaa valmistamiemme laitteiden asennus- ja huoltotehtäviin. Työ suoritetaan pääsääntöisesti asiakkaan luona kotimaassa sekä toisinaan ulkomailla. Työpäivät ovat vaihtelevia ja toimit työtehtävässä itsenäisesti, mutta myös työparin kanssa.

Millaista laite- ja huoltoasentajaa etsimme?

Voit olla kokeneempi konkari, urasi alkupuolella oleva tekijä tai huolto-/asennuspalveluja tarjoava toimija, kunhan sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asentajan töistä tai vianhausta sekä metallialan tuntemista ja yleistä teknistä tietämystä.  

Olemme myös avoimia pitkäaikaiselle huolto- ja asennuspalvelun yhteistyölle. Ilmoitathan, mikäli olet huolto- ja asennuspalvelujen tarjoaja ja sinulla olisi kiinnostusta työsuhteen sijaan ostopalvelusopimuksen tekemiseen.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


AVOIN HAKEMUS

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi