Työpaikat


AVOIMET TYÖPAIKAT & HAKUOHJEET
(päivitetty 15.05.2024)

Etsimme parhaillaan työntekijää lämpökeskusten kokoonpanon osastolle.

Tutustu alapuolelta tarkemmin avoimiin työtehtäviin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö johonkin avoimeen työtehtävään, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Avoimissa työtehtävässä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä työssä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi. Lisääthän hakemukseen tiedon, mitä paikkaa olet hakemassa. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Luotettavana työnantajana tarjoamme erilaisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Meillä on mukava työporukka ja tarjolla on monipuolisia työsuhde-etuja mm. laajat terveydenhuoltopalvelut, polkupyöräetu vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä tukea vapaa-ajan liikuntaan.


1. HAEMME KOKOONPANON TYÖNTEKIJÄÄ

Työskentelet pääsääntöisesti lämpökeskusten kokoonpanon tehtävissä. Työtehtävässä rakennat ja varustelet lämpökeskuksia (lämmityskontteja) sekä kokoat muita laitteita itsenäisesti tai työparin kanssa. Luonnollisesti huolehdit myös osaston yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä.

Alan ammattilaiset hoitavat lämpökeskusten tekniset sähkö- ja putkiasennukset.

Toivomme sinulta:

  • Tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Työkalujen käyttökokemusta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
  • Motivaatiota ja hyvää asennetta

Etsimämme henkilö voi olla esimerkiksi metalli-, rakennus- tai kokoonpanotaustaa omaava kokenut konkari tai vastavalmistunut tekijä.

Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Palkka maksetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja voit kysellä arkipäivisin Milja Ala-Talkkarilta 050-5287844 tai sähköpostitse osoitteesta milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi


 

AVOIN HAKEMUS

Mikäli sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen milja.ala-talkkari@ala-talkkari.fi